Brochures, diploma's en naslagwerken mogen zichtbaar op kantoor liggen. De kaften met de boekhoudkundige documenten, de ziektebriefjes van de medewerkers en dergelijke, daar hoeft niet elke passant naar te kijken. Niets is er dan handiger, dan een bureaukast op maat! Contacteer ons voor meer info!

Bent u ook zo iemand die ervan kan genieten om met het hele gezin te koken in het weekend? Heerlijk toch om zo wat family-time te hebben terwijl u de kinderen kan leren om gezond eten te bereiden! Of zorgt de beperkte werkruimte eerder voor strubbelingen dan voor reclame-achtige familiemomenten?

Kent u het probleem? Heel de bergruimte is enkele maanden geleden opgeruimd en nu lijkt het alweer alsof er een bom is ontploft. Er zijn nog eens grote inkopen gedaan om alles aan te vullen en er is niet genoeg plaats. Wij komen graag eens ter plaatse om te kijken wat de ideale inrichting van uw berging kan zijn, zodat die flessen cola niet op de grond, vlak achter de deur moeten staan, en u de blikken tomatenblokjes niet overal moet zoeken.