Keuken op maat

Marx_Interieurs_Keukensopmaat

Jouw keuken op maat

Droom je van een maatwerkkeuken in je nieuwbouwwoning of is je huidige keuken aan vervanging toe?  Dan ben je bij Marx Interieurs uit Heusden- Zolder aan het juiste adres. Wij ontwerpen en plaatsen keukens op maat voor elk interieur.

Stijlvolle en functionele maatwerkkeukens

De keuken is een centrale plek in elke woning: je gezin eet er samen, je aperitieft er met vrienden of je kookt er een romantisch diner met je partner. Het is dan ook erg belangrijk dat je keuken een mooie en gezellig plek is. Echter is het ook enorm belangrijk dat deze ruimte praktisch is ingericht. Wil je veel werkruimte, een centraal keukeneiland of heb je nood aan veel opbergmogelijkheden? Met een keuken op maat beslis je helemaal zelf hoe deze plek er zal uitzien.

Marx Interieurs: de specialist in keukens op maat

Heb je dé perfecte keuken in je gedachten? Of heb je een idee maar kan je het niet goed verwoorden? Geen probleem! Het team van Marx Interieurs is met meer dan 30 jaar ervaring de specialist in keukens op maat. We komen graag ter plaatse om de beoogde ruimte te bekijken en samen met onze architect een 2D of 3D ontwerp van je droomkeuken te creëren. Ook nodigen we je graag uit in onze belevenisruimte te Heusden-Zolder. Hier heb je alle materialen ter beschikking zodat je zelf naar hartenlust kan combineren wat betreft de inrichting en afwerking van jouw  droomkeuken. Onze experts ondersteunen je hierbij en geven advies op maat zodat jij een gepersonaliseerd moodboard kan samenstellen voor de perfecte keuken voor jouw woning.

Je keuken op maat ontwerpen?

Ben jij fan van een klassieke keuken of word jij net helemaal wild van een designkeuken? Wanneer je je keuken op maat laat maken, kies je het materiaal en de afwerking helemaal zelf. Dus modern, landelijk of klassiek? De keuze is volledig aan jou. Ons team zorgt ervoor dat jouw keuken op maat met veel zorg vervaardigd wordt in ons eigen atelier en met oog voor detail geplaatst en afgewerkt wordt.

Afstemmen met ons team over jouw keuken op maat?