Totaaloplossing interieurbouw

MarxInterieurs_Maatwerk_ModernInterieur_tv-meubel

Jouw thuis, kantoor of bedrijf volledig inrichten?

Bouw je momenteel aan je nieuwbouwwoning of kantoor of is je huidige werkplek, praktijk of huis aan een grondige renovatie en make-over toe? Vaak weten klanten niet waar ze moeten beginnen en denken ze voor elke stap van het proces een andere partner nodig te hebben. Niets is echter minder waar. Marx Interieurs staat klaar om als partner voor jouw project een totaaloplossing volledig op maat van jouw noden uit te werken.

Ontzorgen van A tot Z

Het team van Marx Interieurs begrijpt dat een renovatie of een nieuwbouwproject de nodige stress met zich mee kan brengen. Leveranciers zijn vaak afhankelijk van elkaars werk waardoor een vertraging bij de ene partner dikwijls ook een vertraging bij de volgende partner oplevert én de nodige stress bij jou als eindklant. Door te kiezen voor een totaaloplossing voor je interieurbouw, helpt ons team jou te ontzorgen van A tot Z. Van het verleggen van leidingen en het opbreken van vloeren tot en met de productie én de plaatsing van je interieur op maat. Als totaalpartner neemt Marx Interieurs graag de rol van aanspreekpunt op zich van afbraak tot en met de schildwerken na plaatsing.

Totaaloplossing op maat voor jouw interieurbouw

Dankzij onze nauwe contacten met andere partners in de sector, hebben we ons gedurende de voorbije 30 jaar omringd met een netwerk van ambachten waar wij steeds op kunnen rekenen bij het verwezenlijken van onze totaalprojecten voor woningen en bedrijfsruimtes. Naast het coördineren van de eigenlijke werken, kunnen wij je ook ontzorgen wat betreft het voorzien van de nodige sanitaire voorzieningen zoals toiletten en douchewanden voor je badkamer of kraanwerk voor je keuken op maat. Dankzij ons hightech machinepark en atelier te Heusden-Zolder hebben wij volledige controle over de productie van het maatwerkinterieur zoals onze dressings op maat, livingmeubels of inbouwkasten.

Advies op maat voor jouw interieur op maat

Onze experts komen graag ter plaatse om jouw project te bespreken en jouw noden en wensen in kaart te brengen. Hiernaast is het ook altijd mogelijk om langs te komen op ons kantoor te Heusden-Zolder om samen met zaakvoerder Jef of een van de andere medewerkers de verschillende afwerkingen en materialen te ontdekken in onze inspiratieruimte en een gepersonaliseerd moodboard te creëren. Samen met ons team stel je zo alles op punt en krijg je advies volledig afgestemd op jouw maatwerkinterieur. Het doel van Marx Interieurs is om jou volledig te ontzorgen door het uitwerken van een totaaloplossing voor jouw interieurbouwproject te Limburg.

Op zoek naar een partner voor een totaaloplossing voor je interieurbouw?