Badkamer op maat

Badkamer op maat Limburg

Lekker ontspannen in de badkamer van je dromen

Marx Interieurs zorgt voor een oase van comfort afgewerkt met de mooiste materialen. Het enige dat jij moet doen? Dat is genieten van je badkamer op maat.

Rustgevende en ergonomische maatwerkbadkamers

Bij Marx Interieurs werken we aan projecten waar jij je volledig in kan vinden. Ben jij een levensgenieter die geregeld graag een lang, ontspannend bad neemt? Of hou je van een rustgevende regendouche? Ons team helpt je graag verder. We zorgen ervoor dat je badkamer op maat ergonomisch én praktisch ingericht wordt. Hierbij maken we gebruik van duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Badkamerrenovatie of nieuwbouwproject?

Zoek je een partner voor het inrichten van de badkamer in je nieuwbouwwoning of is je huidige badkamer aan vernieuwing toe? Marx Interieurs staat klaar voor alle projecten, klein of groot. We vertrekken hierbij steeds vanuit het ontwerp dat jij als klant volledig naar wens opmaakt. Dankzij ons eigen atelier en machinepark zijn we in staat om jouw badkamer op maat volledig in eigen beheer te vervaardigen. Onze vakmannen werken elke dag met passie aan onze maatwerkprojecten. Zo garanderen we dat jij na oplevering kan genieten van een badkamer op maat die perfect aansluit bij je wensen.

Marx Interieurs: 30 jaar ervaring in badkamers op maat

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller is Marx Interieur dé specialist in het plaatsen van badkamers op maat. Heb je de badkamer van je dromen al helemaal voor ogen of zoek je nog inspiratie of advies voor jouw project? Ons team onder leiding van zaakvoerder Jef Marx komt graag ter plaatse om je (toekomstige) badkamerruimte te bekijken en samen met onze architect een 2D of 3D ontwerp van je badkamer op maat te creëren. Ook nodigen we je graag uit in onze inspiratieruimte te Heusden-Zolder. Hier heb je alle materialen ter beschikking zodat je zelf naar hartenlust kan combineren wat betreft de inrichting en afwerking van je badkamer op maat. Je kan op basis hiervan zelfs een eigen moodboard opmaken. Onze experts ondersteunen je hierbij en geven advies op maat.

Afstemmen met ons team over je badkamer op maat?