Wat we doen

MarxInterieur_Landelijke Keuken op maat _Wit met Hout_Limburg

Keuken op maat

De keuken wordt ook wel het hart van de woning genoemd. Voor veel mensen is dit de belangrijkste ruimte in huis en een plek waar het gezin dagelijks gezellig samenkomt. Daarom is het belangrijk om een keuken te kiezen die volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Maatwerk specialist Marx Interieurs maakt stijlvolle keukens op maat. En jij? Jij hebt de touwtjes in handen vanaf het initieel ontwerp tot en met de afwerking.

Badkamer op maat

In je badkamer wil je volledig tot rust kunnen komen en ontspannen na een lange dag. Ons team vindt het dan ook enorm belangrijk dat jij kan genieten van een badkamer die volledig aan jouw wensen voldoet. Droom je van een ruim ligbad, een stoomkabine of een regendouche?  Wij zorgen ervoor dat jouw wens realiteit wordt dankzij een van onze badkamers op maat. Ons team staat voor je klaar voor nieuwbouwprojecten alsook voor badkamerrenovaties.

Badkamer op maat Limburg
Interieur op maat Limburg_Marx Interieurs

Maatwerkinterieur

Elk project, groot of klein, is voor Marx Interieurs bijzonder. Ben je op zoek naar een ingebouwd livingmeubel voor je woonkamer, een dressing op maat voor je stijlvolle garderobe of wil je extra opbergruimte voorzien met behulp van inbouwkasten? Misschien ben je wel op zoek naar een uniek interieur voor je bedrijfsruimte of wil je gepersonaliseerd kantoormeubilair? Ook hiervoor kan je steeds terecht bij ons als maatwerkspecialist met 30 jaar ervaring. Dankzij ons eigen atelier en moderne machinepark zijn de mogelijkheden eindeloos.

Totaaloplossing interieurbouw

Bouw je momenteel aan je nieuwbouwproject of heb je nood aan een totaalrenovatie van je huidige woning of kantoor? Zoek je een partner die je waar nodig kan bijstaan bij het ontwerpen alsook met de inrichting van jouw interieur? Maatwerkspecialist Marx Interieurs helpt je graag verder! Graag ontzorgen we jou van ontwerp tot plaatsing van het maatwerkinterieur. Ons team kan rekenen op een nauwe samenwerking met heel wat gespecialiseerde ambachten. Dit stelt ons in staat om de werken van start tot finish in goede banen te leiden. Zo hoef jij alleen maar te genieten van het resultaat.

Totaalinrichting kapsalon - maatwerkinterieur voor bedrijven - Marx Interieurs Limburg