Wat we doen

Toiletruimte

Badkamer

Een badkamer is een plek die erg comfortabel moet zijn. Een ruimte waar je kunt ontspannen na een lange dag. Bij Marx interieurs werken we aan projecten waar jij je thuis voelt. Zowel grote als kleine ruimtes moeten praktisch zijn en gezelligheid uitstralen. Kwaliteit staat steeds voorop, de kleur en stijl bepaal je volledig zelf. Wij zorgen ervoor dat jouw badkamer een pareltje wordt.

Keuken

De keuken, ook wel het hart van de woning genoemd. Voor veel mensen is dit de belangrijkste ruimte en een plek waar men dagelijks gezellig samenkomt. Daarom is het belangrijk een keuken te kiezen die volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Marx interieurs maakt stijlvolle keukens volledig naar jouw smaak en wensen. We houden steeds rekening met de ruimte waardoor er geen verloren hoeken zijn.

MarxInterieur_LandelijkeKeuken_WitHout_01
Totaalinrichting kapsalon

Totaaloplossing

Iedere woning is anders en iedere ruimte heeft dus ook nood aan een andere oplossing. Het mooiste interieur verkrijg je wanneer er doorheen de volledige woning dezelfde stijl wordt doorgetrokken. Wij bedenken samen met jou een concept en werken dit heel nauwkeurig uit. Van plan tot het kiezen van de materialen, van het vakmanschap in ons atelier tot de aflevering in jouw interieur. Je kan op ons rekenen.

Maatwerk

Elk project is voor Marx interieurs bijzonder. Een kantoor-of winkelinrichting, een dressing in jouw woning of de meest unieke dressoir. Doordat wij alles in ons eigen atelier maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij ontzorgen je in ieder interieurproject van a tot z.

MarxInterieurs_OverOns_05