Over ons

Schrijnwerker Limburg Marx Interieurs

Schrijnwerker met 30 jaar ervaring

Maak kennis met dé gespecialiseerde schrijnwerker te Limburg!

Met meer dan 30 jaar ervaring als schrijnwerker te Limburg durven we te zeggen dat we experts zijn in het bouwen van maatwerkinterieurs. Van keukens op maat en badkamerrenovaties tot inbouwkasten en zelfs volledig gepersonaliseerd maatwerkmeubilair voor bedrijven, we zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes afgewerkt is. Ons team staat onder leiding van zaakvoerder Jef Marx. Hij is bij het uitwerken van onze schrijnwerkprojecten betrokken van intakegesprek tot productie én plaatsing van ons interieur op maat.

Kwalitatief schrijnwerk

Schrijnwerk is onze passie. Dat zie je aan de materialen waarmee we werken én de fierheid waarmee we ons werk doen. Zo maken we steevast gebruik van de meest kwalitatieve houtsoorten en kiezen we voor de afwerking steeds voor hoogstaande merken zoals o.a. Evola, Duropal, Egger en Decospan. Aangezien we met verschillende leveranciers werken, kunnen we ons hierin bovendien erg flexibel opstellen zodat we van elk project een meesterwerk maken volledig op maat van de klant.

Eigen machinepark

Dankzij ons eigen atelier en gesofisticeerd machinepark is het voor ons als schrijnwerker te Limburg mogelijk om elk onderdeel van jouw maatwerkinterieur met grote zorg te vervaardigen en onze projecten efficiënt voor te bereiden zodat alles vlot en netjes geplaatst en afgewerkt kan worden.

Schrijnwerker voor renovatie en nieuwbouw

Zoek je een interieurbouwer voor een gepersonaliseerde dressing? Droom je van een keuken op maat of ben je bezig met een badkamerrenovatie? Of  heb je nood aan een totaalpartner voor je gehele project? Bij Marx Interieurs staan we klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten en dit zowel voor nieuwbouw- alsook renovatieprojecten. Ons doel is om jou als klant te ontzorgen en elk project, groot of klein, in goede banen te leiden.

Inspiratieruimte te Heusden-Zolder

Jouw interieur op maat volledig naar wens inrichten? Dat kan! Sinds 2022 kan je langskomen in onze inspiratieruimte om de materialen waar wij als schrijnwerker mee aan de slag gaan te bekijken en te vergelijken. Bovendien zorgt ons team voor advies op maat van jouw project. Op die manier kies je uit de mooiste materialen en ontelbare afwerkingsmaterialen om zo jouw interieur op maat volledig naar wens af te stellen. Het is zelfs mogelijk om een eigen moodboard te creëren voor jouw maatwerkproject.

Hoe gaat jouw Limburgse schrijnwerker te werk?

Intakegesprek

Je stemt af met zaakvoerder Jef Marx over het gewenste maatwerkinterieur. We bespreken je noden en wensen en geven advies op maat.

Ontwerp

Na dit gesprek, beslissen we samen of onze architect bij je langskomt voor een 2D of 3D ontwerp. Heb je zelf al een ontwerp ter beschikking? Dan kunnen we ook hierop verder werken.

Offerte

Nadat onze architect je project visueel op punt heeft gesteld, maken we op basis hiervan een offerte. In onze inspiratieruimte kan je alle materialen ontdekken voor de afwerking.

Bestelling

Ben je tevreden met het maatwerkvoorstel dat je ontvangen hebt en keur je de offerte goed? Dan bestellen we de materialen voor jouw interieur.

Productie

Zodra alle bestelde materialen geleverd zijn, gaat ons team aan de slag in ons eigen atelier om jouw interieur op maat te vervaardigen.

Plaatsing

Onze schrijnwerkers komen langs om jouw keuken op maat, inbouwkast, of ander maatwerkmeubilair te plaatsen met oog voor detail en feilloze afwerking.

Benieuwd wat dé Limburgse schrijnwerker met 30 jaar ervaring voor jou kan betekenen?

We stemmen graag af over je project en nodigen je uit om eens langs te komen in onze belevenisruimte om de eindeloze mogelijkheden te ondekken voor het maatwerkinterieur van je dromen.

Contacteer ons voor meer informatie