Maatwerkinterieur

maatwerkinterieur limburg - opbergruimte op maat

Maatwerkinterieur voor je kantoor, bedrijf of woning?

Wil je extra opbergruimte voorzien met behulp van inbouwkasten? Ben je op zoek naar een ingebouwd livingmeubel voor je woonkamer of een dressing op maat voor je garderobe? Misschien ben je wel op zoek naar een uniek interieur voor je bedrijfsruimte of wil je gepersonaliseerd kantoormeubilair? Naast badkamers of keukens op maat kan je daarom bij schrijnwerker Marx Interieurs ook terecht voor maatwerkinterieurs te regio Limburg. Elk project, klein of groot, is voor ons team bijzonder.

30 jaar ervaring in maatwerk

Marx Interieurs uit Heusden-Zolder is dé specialist in het vervaardigen en plaatsen van maatwerkinterieurs voor woningen, bedrijven en praktijken. Met 30 jaar ervaring op de teller beschikken zaakvoerder Jef Marx en zijn team over de nodige kennis en finesse om van elk maatwerkproject een pareltje te maken.

De Limburgse schijnwerker beschikt over een heuse belevenisruimte waar jij als klant terecht kan om de kwalitatieve materialen te ontdekken en met ons team af te stemmen over het interieur op maat dat jij in gedachten hebt en op die manier zelfs een eigen moodboard samen te stellen. Heb je een idee maar weet je niet goed hoe dit best uitgewerkt wordt? Ook dan geeft ons team je graag advies op maat en kunnen we je, indien gewenst, zelfs een ontwerp in 2D of 3D bezorgen gemaakt door onze architect.

Dankzij ons eigen atelier en machinepark hebben wij volledige controle over het productieproces van jouw maatwerkinterieur. We volgens alles nauwgezet op en zorgen ervoor dat je inbouwkast, dressing, livingmeubel of kantoormeubilair tot in het kleinste detail perfect afgewerkt is.

Maatwerkinterieur voor Limburgse bedrijven

Marx Interieurs is gespecialiseerd in maatwerkprojecten voor nieuwbouw en renovaties voor particulieren. Hiernaast is deze schrijnwerker ook helemaal thuis in het vervaardigen en plaatsen van kantoormeubilair alsook andere unieke interieurelementen om jouw bedrijfsruimte of zaak efficiënt en mooi in te richten. Wil je een plek creëren waar je werknemers gefocust aan de slag kunnen gaan, en mooie vergaderruimte of een uniek displaymeubel om jouw producten te tonen aan je klanten? Ons team maakt het hun missie om dit maatwerkinterieur volledig naar wens voor jou te bouwen.

Interieur op maat voor praktijkruimtes en apotheken

Wanneer je in de zorgsector werkt, is het van cruciaal belang dat je praktijk of werkruimte efficiënt en ergonomisch ingericht is. Ook als apotheek is dit van groot belang om zo patiënten en klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Marx Interieurs heeft zich daarom ook toegelegd op het vervaardigen van maatwerkinterieurs voor apotheken en praktijkruimtes. Na een analyse van de noden van jouw werkruimte, werkt ons team een plan van aanpak uit om jouw locatie zo ideaal mogelijk in te richten. Hierna gaan ze aan de slag om met de grootste zorg jouw maatwerkinterieur te creëren en te plaatsen.

Afstemmen over het maatwerkinterieur van jouw dromen?

Droom je over een interieur op maat voor jouw Limburgse onderneming, praktijk of woning?

Contacteer ons team voor meer informatie