Schrijnwerker Limburg Marx Interieurs

Marx Interieurs, de betrouwbare aannemer die zich wel aan afspraken houdt

Bij Marx Interieurs staat het woord afspraak centraal. Afspraak omdat je op ons rekent als de betrouwbare aannemer die zich wel aan afspraken houdt. Toch staat afspraak bij ons voor zoveel meer.

A van afmetingen

Je ziet ons zo goed als altijd met de meter in de hand. Want je meten en werken jouw maatwerk tot op de centimeter af. Kast, badkamer, keuken,… Alles past perfect in de ruimte.

F van foutloos

Toegegeven, we zijn perfectionistisch. We gaan steeds voor foutloos gemaakt en geïnstalleerd maatwerk.

S van stijl

Jouw maatwerk bepaalt je volledige interieur. Stijl staat centraal. Landelijk of strak. Naturel of met een kleur naar keuze. Jij kiest, wij maken.

P van planning

Planning start bij het ontwerp. Dat werken we pas uit als het volledig jouw ding is. De volgende stap in de planning is de productie. Niets vervelender dan niet weten waar je staat. Bij ons hoor je regelmatig hoe ver we staan met jouw project. De laatste fase van de planning is de plaatsing. Die doen we op de afgesproken dag, zonder steeds verder op te schuiven. Jij zoekt een betrouwbare aannemer die zich wel aan afspraken houdt. Dit is dus ook wat wij jij bieden.

R van realisatie

Realiseer jouw droominterieur met ons maatwerk.

A van afwerking

Details, puntjes op de i, noem het zoals je wil. Jouw maatwerk wordt tot in de puntjes afgewerkt.

A van authentiek

We zijn wie we zijn. We doen wat we zeggen en wat we met jou afgesproken hebben. Met 30 jaar ervaring op de teller reken je op authentiek meesterschap.

K van klantgericht

Jij staat centraal. We luisteren naar jou. Jouw inbreng en feedback is van groot belang, zowel bij het ontwerp als de uitvoering. We gaan de volle 100% voor tevreden klanten die volop genieten van hun interieur op maat.

Maak een afspraak en vertrouw op Marx Interieurs voor jouw maatwerk