Vind op 26 maart het interieur van je dromen bij Marx Interieurs 

Vind op 26 maart het interieur van je dromen bij Marx Interieurs 

Vind op 26 maart het interieur van je dromen bij Marx Interieurs. Want die dag neemt Marx Interieurs deel aan Bouwroute, dé Vlaamse opendeurdag van bouwbedrijven. Ook wij zetten die dag de deuren open voor iedereen. Kom langs en maak kennis met onze expertise, onze manier van werken en ons aanbod om van jouw interieur een pareltje te maken. 

Zie jouw droominterieur werkelijkheid worden in onze inspiratieruimte 

Zie en voel de verschillende materialen en technieken om je interieur tot in de puntjes af te werken met ons maatwerk. Elk project is uniek. Elke ruimte straalt een eigen persoonlijkheid en dynamiek uit. Laat je in onze inspiratieruimte prikkelen door de ideeën die we zelf uitwerkten. Mix en match om te komen tot dat wat jij echt wil. Maak nu je afspraak voor het bezoek aan onze inspiratieruimte. We richten onze volle aandacht op jouw vragen en wensen. Zo vertalen wij jouw droom naar de werkelijkheid. 

Zie met eigen ogen hoe we alles vorm geven in onze atelier 

Vakmanschap is moeilijk in woorden uit te drukken. Heb je je altijd al afgevraagd hoe een boom verandert in een prachtige kast op maat? Kom dan zeker langs op 26 maart. Je ziet ons modern machinepark. Je ontdekt hoe alles werkt. Welke stappen er nodig zijn. Kortom, je ziet het volledige productieproces met eigen ogen. Zo ervaar je ook dat jouw project zeker in goede handen is. We zijn uit perfectionistisch hout gesneden en zijn pas tevreden als het plaatje helemaal af is. De voldoening om zo dromen te realiseren is groot. Dromen waar jij als klant jarenlang elke dag van geniet. Dromen die jou als klant dag in dag uit een goed gevoel geven. 

Zet jouw bezoek aan Marx Interieurs op 26 maart nu in jouw agenda. Tot dan!