Interieur maatwerk Heusden-Zolder Marx Interieurs

De 5 voordelen van de maatwerkspecialist met een eigen machinepark

Marx Interieurs vervaardigt alles in eigen atelier met eigen machines. En dat biedt heel wat voordelen voor jou als klant. Ontdek hier de 5 voordelen van de maatwerkspecialist met een eigen machinepark.

1. Maatwerk dat gegarandeerd uniek is

Het maatwerk via een eigen atelier met machinepark is zeker uniek. Heel wat interieurbouwers bieden slechts een beperkt aanbod materialen aan met vaste afmetingen. Hoe ze dit toch als maatwerk verkopen? Door hun ontwerpen op dit beperkte aanbod te baseren. Met als gevolg dat heel wat realisaties van deze leveranciers op elkaar lijken. Bij ons werkt het net omgekeerd. We maken alles naar jouw wens. Jij kiest de materialen en de indeling, wij maken alles tot op de centimeter op maat. Volgens alle mogelijkheden die er bestaan qua materiaal en kleur.

2. Snellere levertermijn voor jouw maatwerk

We hebben onze planning volledig zelf in handen. En dat is een groot voordeel. Je project loopt geen vertraging op door een stuk dat ergens anders moet versneden of samengesteld worden. Daar sta je dan met je verhuis die je mag uitstellen omdat de keuken nog ontbreekt. Of met je uitgebroken keuken waarin je niets meer kan doen. Wij doen het allemaal zelf en maken jouw maatwerk klaar binnen de afgesproken levertermijn.

3. Wendbaarheid om jouw maatwerk aan te passen aan onvoorziene omstandigheden

Bij een verbouwing komen er nu eenmaal wel eens onvoorziene zaken naar boven. Ook in deze situatie is ons machinepark een groot voordeel. Weeral geen wachttijden om vanalles elders te laten aanpassen. We doen het gewoon zelf.

4. We zijn er dankzij ons machinepark voor elk project op maat

Of het nu gaat over één enkele kast of meubelstuk tot een volledige badkamer, keuken of totaalverbouwing. Dankzij ons eigen machinepark kan je voor alles bij ons terecht. Zonder in grote hoeveelheden te moeten bestellen. Elk project wordt met evenveel zorg en passie voor het vak gerealiseerd.

5. Jouw project wordt ontworpen met de beste know-how over de mogelijkheden van de machines en het materiaal

Je zal het maar meemaken. Je krijgt een prachtig ontwerp door. Het is liefde op het eerste gezicht. Je ziet je al helemaal zitten in je nieuwe interieur. Maar dan komt de domper. Het ontwerp is niet realiseerbaar. Of er zitten hier en daar wat zaken in die praktisch gezien niet kunnen. Dat is allesbehalve aangenaam. Dankzij ons eigen machinepark weten wij van bij de ontwerpfase perfect wat technisch wel of niet haalbaar is. Bovendien nemen we alle materialen zelf in handen en kom je te weten of ze al dan niet geschikt zijn voor jouw project. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsvriendelijkheid, wat zo belangrijk is voor keukens of badkamers. Dankzij onze kennis van zaken weet je zeker dat je kwaliteit krijgt.

Maak een afspraak met Marx Interieurs voor jouw maatwerk van ontwerp tot uitvoering