Strakke witte keuken op maat - interieur op maat Limburg - Marx Interieurs Heusden-Zolder

Meer dan 30 jaar ervaring voor jouw interieur

Je verzorgt zelf het interieur van je woning of je zaak tot in de puntjes. Dit straalt rust en harmonie uit naar jezelf, je familie of je klanten. Werk dan ook voor jouw maatwerk samen met een ervaren krak in het vak die dit ten volle begrijpt. Marx Interieurs staat voor meer dan 30 jaar ervaring voor jouw interieur. Met evenveel passie en inzet als op onze eerste dag realiseren we jouw project tot in de puntjes. Ontdek hier 3 redenen waarom deze 30 jaar ervaring een absolute meerwaarde is voor jouw maatwerk.

Als expert denken we mee met de klant

De afgelopen 30 jaar leerden we elke dag bij om ons meesterschap te verfijnen. Intussen kunnen we perfect meedenken met jou als klant. Jij hebt een idee. Jef Marx en zijn team hebben de know-how om jouw idee waar te maken. De ruimte en de gewenste stijl zetten de radertjes in gang om de beste oplossing te ontwerpen. Komt er een probleempje opduiken? Dan vinden we dankzij onze jarenlange ervaring snel een oplossing. Zo ga je zorgeloos jouw project tegemoet.

Ruime ervaring leidt tot een uitstekende kennis van materialen

Doorheen de jaren hebben we al zodanig veel materialen gebruikt, dat je zeker mag zijn van de beste keuze. We maken alles zelf in ons eigen atelier. Hierdoor weten we perfect welke houtsoorten geschikt zijn om kwalitatief werk af te leveren voor jouw project.

Een getraind oog voor detail bij de afwerking van jouw interieur

Al van bij de start van Marx Interieurs staat oog voor detail op onze prioriteitenlijst. Toch is ons oog met de jaren nog veel verscherpt. Je bent meestal het strengst voor je eigen werk. Dat zijn wij ook. Een schuine deur of een handvat dat wat los zit. Het is voor ons een doorn in het oog. Daarom zorgen we er voor dat dit niet voorkomt. En brengt ons meesterschap zo de rust en de harmonie waar je naar verlangt.

Maak een afsrpaak met Marx Interieurs voor maatwerk met meesterschap