Totaaloplossing interieurbouw Limburg - Marx Interieurs

3 eigenschappen van het beste maatwerk voor jouw kapsalon

Kappers en interieurbouwers hebben veel met elkaar gemeen. Net als ons maak je mooie creaties waar je klanten dag in dag uit van genieten. Net als ons ga je alleen voor het beste. Tot in de puntjes. Net als ons start je met luisteren. Naar je klant en naar de wensen van je klant. Hierdoor begrijpen we bij Marx Interieurs volledig hoe belangrijk kwalitatief maatwerk voor je kapsalon is. Maar wat houdt kwalitatief maatwerk dan juist in? Ontdek hier de 3 eigenschappen van het beste maatwerk voor jouw kapsalon.

1. Het beste maatwerk voor jouw kapsalon is stijlvol en versterkt de beleving

Naar de kapper gaan is een beleving. Je wil voor jouw klanten een totaalervaring die klopt. Ze verwachten een nette en stijlvolle omgeving die rust en positiviteit uitstraalt. Bij jou komen is een moment om even te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Alles wat je hoort, ziet, ruikt en voelt draagt bij tot de totaalbeleving. Dat begrijpen we bij Marx Interieurs perfect. We luisteren naar wat je wil qua stijl en qua uitstraling. Stoer, zacht, kleurrijk, naturel,… Voor alles werken we een ontwerp uit met afwerking tot in de puntjes. Want kwalitatief maatwerk is een weerspiegeling van jouw oog voor perfectie.

2. Het maatwerk maakt jouw kapsalon heel praktisch om in te werken

Je doet je vak met hart en ziel. Toch is het een job die de nodige fysieke inspanningen vergt. Ergonomie en praktisch werken zijn dus erg belangrijk. Zowel voor het comfort van je klanten als voor je eigen comfort. Zoek voor het maatwerk in jouw kapsalon een meester in het vak. Iemand die luistert naar jouw wensen en die praktisch meedenkt met jou. Hoe organiseer je alles rond de wastafels? Waar stal je jouw producten uit? Waar ontvang je jouw klanten? Marx Interieurs denkt met je mee van bij de ontwerpfase.

3. Ga voor onderhoudsvriendelijk maatwerk in je kapsalon

Hygiëne is essentieel in je kapsalon. Het toont aan dat je netjes en precies werkt. En hoewel iedereen graag geniet van een fris kapsel, houdt niemand van rondslingerende haren. Ontelbare keren veeg en kuis je het maatwerk in je kapperszaak af. Dag in dag uit. Ga dus voor onderhoudsvriendelijk materiaal dat vlot afkuist en dat er vooral even nieuw blijft uitzien als in het begin.

Maak een afspraak met Marx Interieurs voor jouw kapsalon op maat