De woonkamer: de plaats waar een huis een thuis wordt

Ook in de living biedt maatwerk alleen maar voordelen. U kan immers alles zelf kiezen: van materiaal en kleur tot indeling.

Hoe vaak ziet u immers niet dat de leggers van de boekenkast net te laag zijn want er zijn ook enkele grote boeken in huis? Ook voor het TV-meubel kan u eindeloos variëren, wat tegenwoordig wel nodig is. Kinderen hebben immers een gameconsole en die spelletjes liggen anders overal en nergens. De moderne TV's met aangepast achtergrondlicht komen ook veel beter tot hun recht als u zelf de ruimte in de kast kan bepalen. Die knusse dekentjes voor 's avonds in de zetel liggen overdag ook steeds in de weg, tenzij er een aparte opbergplaats voor kan voorzien worden.

Kortom, of u nu iemand bent die in de living graag gaat voor minimalistisch strak met wat zwevende kasten, of u bent een fervent verzamelaar van boeken, films, en dergelijke waardoor u liever opteert voor een inbouwkast; met maatwerk heeft u de touwtjes zelf in handen.

  • woonruimte.jpg
  • Woonruimte2.jpg

Zelfs de tafel om bezoek te ontvangen met een natje en een droogje, kan u op maat laten maken zodat iedereen een plekje aan tafel kan bemachtigen. Heeft u vaak bezoek? Dan kan u standaard voor een grote afmeting gaan. Gebeurt dit maar sporadisch, dan is een uittrekbaar model op maat ook mogelijk.