Keukens op maat

Marx_Interieurs_Keukensopmaat

Jouw keuken op maat

Met meer dan 25 jaar ervaring zit je bij Marx interieurs goed voor jouw droomkeuken. Van opmeting tot de effectieve oplevering kun je rekenen op het team van Jef. Benieuwd wat de grootste voordelen zijn aan een keuken op maat?

DE 5 GROOTSTE VOORDELEN VAN EEN MARX KEUKEN‚Äč

  1. Jouw keuken past perfect in jouw interieur.
  2. Volledige inspraak in de ontwerpfase.
  3. Alle opties zijn mogelijk.
  4. Je bent betrokken met het productieproces.
  5. Een verplaatsing naar een toonzaal is geen noodzaak.

Jouw keuken past perfect in jouw interieur

We werken jouw droomkeuken af tot in de puntjes. Een keuken van Marx voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Geen ruimteverlies want jouw keuken op maat past perfect in de ruimte. We letten op de ergonomie, maar zeker ook op jouw levensstijl. De keuken is het hart van de ruimte, een plaats waar mensen elkaar ontmoeten. Klaar om jouw leefkeuken te ontdekken?

Volledige inspraak in de ontwerpfase

Geen twijfel mogelijk, een keuken op maat reflecteert jou als persoon en jouw levensstijl. Daarom heb je 100% inspraak tijdens de ontwerpfase. Wij beginnen pas wanneer jij 200% tevreden bent.

Alle opties zijn mogelijk

Jij kiest, van A tot Z. Ben je fan van een groene keuken met gouden details? Of eerder een minimalistisch witte keuken met een modern-landelijke toets? Wij adviseren je, jij kiest.

Betrokkenheid tijdens het productieproces

Benieuwd wat de status is van jouw droomkeuken? Wij vertellen het je graag. Onze passie is onze expertise delen en dat delen we graag met je. 

Een verplaatsing naar de toonzaal is niet noodzakelijk

Want wij komen graag totbij jou! We hebben verschillende stalen en laten je graag inspireren door jouw Pinterest-bordjes. Heb je een idee maar kun je het niet goed verwoorden? Wij denken graag met je mee.